Onze werkplaats is volledig up to date. Deze heeft onlangs een grondige make-over meegemaakt, met als resultaat dat we momenteel een van de mooiste werkplaatsen hebben. Hier zijn we volop van overtuigd. We beschikken over alle materialen/gereedschappen & machines om uw fiets volledig te kunnen onderhouden/maken. Onze werkplaats is voor ons een belangrijk onderdeel van onze winkel, we willen namelijk de beste service bieden en dit is enkel mogelijk door met het beste materiaal en geschoolde techniekers te werken. Onze techniekers volgen regelmatig bijscholing zodat ze steeds op de hoogte zijn van laatste ontwikkelingen binnen de fiets sector. U kan dus steeds uw fiets met een gerust hart bij ons achterlaten. Verder zijn we al jaren een Shimano service center, hierdoor hebben we ook een enorme voorraad Shimano onderdelen om je snel verder te helpen. Uiteraard kan er ook aan fietsen met bvb Sram of Campagnolo gewerkt worden. 

 1. Afspraak maken
  Wij vragen u steeds om telefonisch een afspraak in te plannen via het nummer 03.888.78.50. Het is niet mogelijk om uw fiets binnen te brengen zonder dat er een afspraak is gemaakt.

  Wij maken ook fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Echter is het dan wel mogelijk dat we bepaalde onderdelen niet kunnen krijgen.

 2. Wachttijd
  Wij proberen alle fietsen binnen de 1 a 2 werkdagen te herstellen. Dit kan uitzonderlijk langer duren.

 3. SMS service
  Wanneer je uw gsm nummer achterlaat bij het binnenbrengen van je herstelling zul je ook automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer jou herstelling klaar is.

 4. Soorten onderhoud
  • Klein nazicht: controle van bandendruk, remmen, verlichting, ketting(smeren)
  • Nazicht: Klein nazicht + controle van buitenbanden, versnellingen, controle op versleten onderdelen
  • Groot nazicht: Nazicht + controle van alle moeren en bouten, smering waar nodig, alles wat defect of versleten is wordt ook vervangen.
  • Bestek: De fiets word volledig nagezien en alles wordt gedetailleerd opgeschreven. Je kan dan beslissen of je de fiets laat maken of niet. (Bestek kosten bedragen 50 euro deze kunnen worden gerecupereerd wanneer je je fiets laat maken of bij aankoop van een nieuwe fiets.)

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 12.00 | 13:00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.00 | 13:00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.00 | 13:00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 | 13:00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken.

De Zwaluw gebruikt cookies om je een betere webshop te kunnen bieden. Meer weten >